top of page

Zuzanna Jikō Grzywacz
eigenares en hoofdtherapeut

Mijn naam is Zuzanna (Jikō) Grzywacz. Ik ben sinds 2004 massagetherapeut. Toen begon ik ook aan een zesjarige studie in Chinese krijgskunsten waaronder Taiji Quan en Qi Gong.

Nadat ik ontdekte dat mijn vaardigheden nuttig waren voor veel van mijn medestudenten die spierpijn, gewrichtspijn of enige vorm van vermoeidheid en ongemak hadden, besloot ik mijn kennis te verdiepen en meer te leren over klassieke en Chinese vormen van massage.

In 2010 ging ik naar Japan om te studeren onder Zenmeester Shōdō Harada. Ik beoefende in de Sōgen-ji tempel meer dan tien jaar zen en ontving de naam Jikō (dat betekent "het cultiveren van mededogen").

Tijdens mijn tijd in Japan maakte ik kennis met Reiho en Reiki, een heeltechniek die de nadruk legt op de gemoedstoestand van de persoon die een behandeling geeft. Ik heb drie jaar gestudeerd bij Reiki en Reiho Meester Taeko Yamamuro. Tik hier om meer te lezen over Reiki en onze aanpak.

Vóór mijn tijd in Japan behaalde ik mijn Master in nabij-Oosterse talen en gaf ik een jaar les aan de Universiteit van Poznań.

P1770035.jpeg
Kichu Anchor Dit zijn wij
IMG_0687_edited.jpg

Kichu de Kater
hoofdknuffelaar & hartedief

Ik ben Kichu, ik hou van knuffels en krabbetjes. Twee keer per dag loop ik graag als een gek het huis rond om mijn energie kwijt te raken.

 

Ik ben een Bengaalse Kater, een kruising tussen de Felus Catus en de wilde luipaard-kat Prionailurus Bengalensis.

Ik hou ervan om bij Jikō of Sōen op de schoot te gaan liggen wanneer ze aan het mediteren zijn. En geloof het of niet, ik krijg bijna elke dag een mini-behandeling massage of Reiki!

Ik was heel wat jaren een modelkat. Ik ging naar kattenshows en moest model staan voor foto's voor voerverpakkingen. Een druk leventje! Nu ben ik op pensioen bij Zuzanna en Thijs.

Als je me tegenkomt tijdens een van je behandelingen bij ons, geef me dan gerust een knuffel!

Thijs Sōen Moonen
massagetherapeut

Hallo, mijn naam is Thijs of Sōen, wat je maar verkiest.

Mijn motto als therapeut is: "Elk lichaam vraagt iets anders, en een goede therapeut weet op elke vraag een antwoord." 

Aan de grondslag van mijn werk ligt mijn 4 jaar voltijdse Zen-training in het klooster Sōgen-Ji in Japan. Ik volgde in België een erkende opleiding massagetherapie. Toch ben ik voornamelijk autodidact.

Als bijkomende interesse studeer ik klinische psychologie en volg ik ook bijkomende opleidingen zoals de Stan Grof Legacy Training (Holotropic Breathwork) en Craneo-Sacrale Therapie.

Met de tijd zal het aanbod van Abundance Within dan ook uitbreiden en wordt het een adres in Oostende voor uw integrale welzijn.

P1770171.JPG
P1780857_edited_edited.jpg

Athena Tenki de Kat
therapeut van de therapeuten

Ik ben Athena, maar je mag me ook Tenki noemen. Ik ben in Griekenland geboren maar heb nu mijn echte thuis gevonden in Oostende. 

Ik loop op mijn zachte therapootjes het huis rond. Je zal me amper horen. Mijn hoofdtaak bestaat erin om ervoor te zorgen dat jouw therapeuten gezond blijven. Dat doe ik door knuffeltjes te geven wanneer die het meest nodig zijn.

 

Soms kom ik graag de praktijkruimte binnen om mee te mediteren, of om gewoon in de buurt te zijn wanneer er een behandeling aan de gang is. 

Een andere favoriete plekje vanachter op de patio, waar ik naar hartelust naar vogels kan kijken. 

Als verlegen kattin zal ik graag wat afstand van je houden. 

bottom of page